Billeder fra forskellige aktiviteter i de 5 sogn

Kyndelmisse 2018 - Vejby

Kyndelmisse i Vejby kirke 30/1 – 18

Konfirmandfest 2016

I år var Sejlstrup kirke vært ved årets konfirmandfest. Det blev en festlig aften, hvor der blev fortæret adskillige pizzaer, hvilket det skæve tårn af pizzaer i køkkenet vidner om.

Høstgudstjeneste Vejby

Søndag den 27-09-2015 var der høstgudstjenste i Vejby Kirke.

Høstgudstjenesten blev afholdt i telt ved Vejby gl. Skole, som en del af fejringen af KFUM spejderne Vejby GRuppe 40 år jubilæum.

Historisk kirkegårdsvandring i Sejlstrup.

Det blev en rigtig fin aften den 15.7., vi havde i selskab med Hanne Aagaard, som uden tvivl er en af de få, som kender egnen, dens historie og dens befolkning ud og ind. Hanne Aagaards guidning blev suppleret af Inger Larsen (Sine Nymanns datter), hvis barndomshjem lå lige ved siden af kirken, dér hvor vi nu har det lille haveanlæg, Sinelund. Vi mødtes på kirkegården kl. 19.00.Vejret var lidt blæsende, men der var tørvejr.

Indvielse af ny alterdug i Rakkeby kirke den 12. april

Det er Poula Thomsen fra Rakkeby, der har kniplet alterdugen. Det er en hørdug, hvortil Poula har kniplet en 15 cm bred kant. Motivet på blondekanten er et Hjerte, kors og livstræet. Det er et kæmpestort og smukt arbejde, som Poula har udført.